30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Kreşte dayağa çiçekli makyaj

KREŞTE SALINCAKTAN DÜŞEN ÇOCUĞUN YARASININ ÜZERİNE ÇİÇEK RESMİ YAPILDIĞI İDDİASI

Malatya'da özel bir kreşte salıncaktan düşerek dudağı yaralanan çocuğun, yarasının üzerine çiçek resmi yapılarak evine gönderildiği iddia edildi.

Olay, Malatya merkezde faaliyet gösteren özel bir kreşte meydana geldi. 4 yaşındaki B.N. adlı çocuğun, kreş sonrasında bırakıldığı evinde üst dudağının yaralı olduğu ve üzerine de çiçek resmi yapıldığını fark eden ailesi, kreş yetkililerini aradı. Çocuklarının salıncakta düştüğünü öğrenen aile, kreşin çocuklarıyla gerekli şekilde ilgilenmediği iddiası ile Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ise, olayla ilgili idari soruşturma açtı. Soruşturma kapsamında Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekibi, salıncaktan düşen B.N.'nin ailesini ziyaret ederek olay hakkında bilgi aldı.

Özel kreşin sorumlu müdürü Seher Durgun ise, "Çocuk burada oyun saatinde iken, kreşimizin bahçesindeki salıncaklarda kendiliğinde düşmüştür. Gereken müdahale öğretmenlerimiz tarafından yapılmıştır. Yüz boyama olayına da gelince, o gün etkinliğimizde tüm kreşimizde bulunan çocuklara yüz boyaması yapılmıştı. Bu çocuğumuza da aynı boyama yapılmıştır. Biz ihmal olayını kabul etmiyoruz" diye konuştu.

Öte yandan, olayın bazı yayın kuruluşlarında çocuğun kreşte dövüldüğü şeklinde haberler bulunması üzerine kreş yetkilileri, çocuğun salıncaktan düşüş anını gösteren güvenlik kamerası görüntülerini basın yayın organlarına dağıttı.

KREŞTE SALINCAKTAN DÜŞEN ÇOCUĞUN YARASININ ÜZERİNE ÇİÇEK RESMİ YAPILDIĞI İDDİASI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2010 Salı 18:44:01
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 18:57:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?