4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Kültür vakfından kurs sergisi

Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı'nda açılan Mefruşat Kursu ile Makine Nakış Kursunu tamamlayan kursiyerler yıl sonu sergisini açtılar.

Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı'nda 50 kursiyerin açtığı sergiye Vali Yardımcısı İnci Sezer Becel, Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Günaydın, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, 2 yıldan beri merkezlerinde kurs düzenlediklerini belirterek, bu yıl ki Mefruşat Kursu ile Makine Nakış Kursuna 50 kişini katıldığını belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı'nın kültürel ve sanatsal faaliyetleri ile Malatya'da bir marka olduğunu belirtti. Bulut, bu yıl 10 bin kişiye çeşitli kurslar verildiğini kaydetti.

Vali Yardımcısı İnci Sezer Becel ise, Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli'ye teşekkür ederek, yapılan çalışma ve hizmetlerden dolayı gurur duyduklarını belirtti. Becel, Halk Eğitim Merkezi'nin Malatya'da önemli çalışmalarda bulunduğunu kaydetti.

Yapılan konuşmalardan sonra başarılı kursiyerlere belgeleri verildi. Katılımcılar, sergiyi gezerek, kursiyerleri tebrik ettiler.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 14:27:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?