30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Kursiyerlerin sertifika sevinci

MALATYA'DA AÇILAN KURSLAR SONUNDA SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Malatya Kent Konseyi, Yardım Gönüllüleri Derneği ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Bilgisayarlı Muhasebe ve İngilizce sertifika töreni düzenlendi.

Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Salonu'nda gerçekleştirilen sertifika törenine, Malatya Belediyesi Başkan Vekili Ertan Mumcu, Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım, Yardım Gönüllüleri Derneği adına Adil Akkoyunlu ve kursiyerler katıldı.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, dilin ve bilginin öneminin her geçen gün daha çok arttığını belirtip, bu kurslara katılanların bunun idrakinde olduklarına vurgu yaptı.

Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu ise, Kent Konseyi'nin çalışmalarını önemsediklerini belirterek, Kent Konseyi'nin şehrin kılcal damarlarına hitap eden çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade etti. Mumcu, günümüzün bilgi çağı olduğuna dikkat çekip, bu vesile ile katılan kursiyerleri hassasiyetlerinden dolayı takdir ettiğini kaydetti.

Konuşmaların ardında Bilgisayarlı Muhasebe ve İngilizce kursunu tamamlayan kursiyerlerin sertifikaları Malatya Belediyesi Başkan Vekili Ertan Mumcu, Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım, Yardım Gönüllüleri Derneği adına Adil Akkoyunlu tarafından takdim edildi.

MALATYA'DA AÇILAN KURSLAR SONUNDA SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 17:15:00
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 14:59:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?