3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Kurumlar arası futbol turnuvası

Malatya’da kurumlar arası Atatürk Kupası Futbol Turnuvası başladı.

Ay Yıldız Halı Saha'da oynanan turnuvanın ilk maçında, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü'nü 7-2 mağlup etti.

SGK İl Müdürü Metin Sümer, İl Müdür Yardımcısı Hulki Öztekin, Basın ve Halkla İlişkiler Yetkilisi Mustafa Ertan ve kurum personelinin katılımı ile başlayan müsabakada Tapu Sicil Müdürlüğü yetkilileri ile personelinin takımlarına destek için geldikleri maçın centilmence bir dostluk içerisinde geçtiği görüldü.
SGK futbol takımının Teknik Direktörlüğünü yapan İsmail Şengül, maçtan sonra kısa bir açıklama yaparak, "Biz sahadan 7-2 gibi farklı sonuçla galip ayrıldık. Her iki takımı da tebrik ederek bu müsabakaların kurumlarına yakışır bir şekilde centilmenlik içerisinde gitmesini temenni ediyorum" dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğü İl Koordinatörü Beden Eğitimi Öğretmeni Yunus Çatal da, “Kurumlar arası spor turnuvasına futbolda 27 takım, okullarda 28 takım, kurumlar voleybolda 6 takım, okullar voleybolda 14 takım, kurumlar basketbolda 4 takım ve masa tenisi katılımcısı ise 50 kişiden oluşmaktadır. Santra Halı sahası, Ayyıldız halı sahası, Malatyaspor halı sahasında müsabakalar yapılmaya başlandı" dedi.
Müsabakaların 7 Mayıs'ta sona ereceği kaydedildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 10:45:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?