6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Liselilere maç ücretsiz

Malatyaspor yönetimi, cumartesi günü Malatya’da oynanacak olan Gaziantepspor maçını liseli öğrencilerin bedava izleyebilmeleri için karar aldı.

Malatyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Kavuk, cumartesi günü saha ve seyircileri önünde oynayacakları Malatyaspor-Gaziantepspor maçını lise ve dengi okul öğrencilerine izlettirme kararı aldıklarını belirterek, "Malatyaspor İdari Tesisleri’nde toplanan yönetim kurulumuz, söz konusu karşılaşmayı, bay-bayan lise ve dengi okul öğrencilerinin öğretmenleri nezaretinde izlemesi için 2 bin adet ücretsiz bilet sağlanmasını karara bağlamıştır. Bu konuda kulübümüz ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol yapılıp, gerekli düzenlemeler sağlanacaktır. Ayrıca karşılaşmayı izleyecek öğrenci ve öğretmenlerimize sarı-kırmızı Malatyaspor bayrakları verilecektir. Bu uygulamayı yaparken amacımız, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize sporu sevdirmektir. Gençlerimizin öğretmenleri nezaretinde, nezih bir ortamda maçları izlemesini ve geleceğin centilmen, bilinçli futbolseverlerinin yetişmesini arzuluyoruz. Futbolda şiddetin ve terörün konuşulduğu bir ortamda, gençlerimizin Malatyalı’ya yakışır bir olgunluk içerisinde maç izleyeceklerine inancımız tamdır. Malatyasporumuz onların desteğiyle güç bulup, ileride büyük başarılara imza atacaktır" dedi.

Kavuk, Gaziantepspor’u mağlup ederek iç sahadaki galibiyet başarısızlığına son vermek istediklerini de dile getirdi.

Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak olan Malatyaspor-Gaziantepspor maçı, TRT 1 televizyonundan naklen yayınlanacak. Yönetim, naklen yayın nedeniyle seyirci dezavantajı yaşamamak için bilet fiyatında da indirime gitmişti.

malatya
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2004 Çarşamba 10:50:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?