4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Lokantalardan kokteyl hizmeti

Malatya Lokantacılar Odası Başkanı Zeki Tuna, tanıtım ve tanışma gibi toplantılarda verilen kokteyl hizmetlerine artık lokantalarında talipli olduğunu belirterek, "Bizler lokantalarımızdaki yöresel damak tatlarımızla kokteyl hizmetinde fark atacağız" dedi.

Malatya Lokantacılar Odası Başkanı Zeki Tuna, kokteyl hizmetlerinin artık lokantalarda da yapılabileceğini belirterek, "Lokantalar olarak kokteyl hizmetlerinde yöresel tatlarımızı sunuyoruz. İnsanlara hem hizmet veriyoruz ve hem de unutulmaya yüz tutan ve artık evlerde çok az yapılan yöresel yiyeceklerimizi sunarak nostalji yaşatıyoruz" dedi.

Yöresel yemeklerden oluşan kokteyl hizmetlerini çok büyük bir ilgi gördüğünü ve otellerdeki kokteyl hizmetlerine göre de daha az maliyetli olduğunu belirten Tuna, sundukları son kokteyl hizmetlerindeki bazı ağız tatlarını şu şekilde belirtti:
“Ziyaret köftesi, zeytin yağlı tevek köftesi, polat köftesi, kapaklı, mercimekli yoğurtlu köfte ve mercimekli çiğ köfte.”

Malatya Lokantacılar Odası Başkanı Zeki Tuna, hazırladığı son kokteyl hizmetini Vali Halil İbrahim Daşöz ve ESOB Başkanı Şevket Keskin'e tanıttı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2008 Perşembe 14:22:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?