3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

M. Belediyespor'un U-15 gururu

MALATYA BELEDİYESPOR U-15 TAKIMI OYUNCUSU MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ

Malatya Belediyespor U-15 Futbol takımı oyuncusu Mert Ali Turgut U-15 Türkiye Genç Futbol Milli takımı kadrosuna çağrıldı.

Hollanda'da 8-10 Aralık tarihlerinde Hollanda U-15 Genç Futbol Milli Takımıyla 2 özel maç oynayacak olan U-15 Türkiye Genç Futbol Milli Takımına çağrılan Mert Ali Turgut, hocasının görev vermesi halinde milli formayla ter dökecek.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Malatya Belediyespor Basın Sözcüsü Selim Pilten, Malatya Belediyespor olarak alt yapıya önem verdiklerini söyledi.

Pilten, sporun her branşında genç sporcuların ellerinden tuttuklarını ifade eden Pilten, "Profesyonel anlamda sportif başarı yakalamak için alt yapıya önem verilmesi gerektiğini hepimiz biliyoruz. Malatya Belediyespor olarak sporun her branşında sporcularımıza destek veriyoruz. Bu manada başarılı sporcuları yetiştirip, Tük sporuna kazandırmayı amaçlıyoruz. -15 Türkiye Genç Futbol Milli Takımına çağrılan Mert Ali Turgut'un ardından daha nice sporcularımızı milli takıma kazandırmak istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 15:43:02
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 16:43:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?