3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

M.Belediyespor'da yüzler gülmüyor

TFF 3. LİG

TFF 3. Lig 5. Grup takımlarından Malatya Belediyespor'da, deplasmanda Bingöl Belediyespor'a 1-0 mağlup olmanın üzüntüsü yaşanıyor.

Grupta Play-off şansını koruyan ve kendi sahasında Pazar günü Kırıkhanspor'u ağırlayacak olan Turuncu-yeşilli takımda tek hedef galibiyet.

İHA Muhabirine açıklamada bulunan Malatya Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ali Özkan, Kırıkhanspor maçının kendileri için büyük bir önem taşıdığını ve bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Özkan, Bingöl Belediyespor'da kaybedilen 3 puanın kendileri açısından üzüntü verici olduğunu ifade ederek, "Bingöl Belediyespor evinde mağlup olmayan bir takımdı. Bizim açımızdan bu karşılaşmanın zorlu geçeceğini biliyorduk. Bu manda maçtan önce hazırlıklarımızı en iyi şekilde tamamladık.

Sonuçta sahada iyi bir takım vardı. Birkaç pozisyonda şans yanımızda olmadı. Bingöl Belediyespor'a fazla pozisyonda vermedik ama sonuçta bir pozisyonda da gole engel olmadık. Bu maçtan puan ya da puanlarla dönme hesabımız tutmadı. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

"KIRIKHANSPOR MAÇI BİZİM İÇİN 6 PUANLIK BİR KARŞILAŞMA OLACAK"

Özkan, Play-off şanslarının devam ettiğini bildirip, "Kırıkhanspor'da grubun güçlü takımları arasında yer alıyor. Play-off'lara kalmak için mücadele veriyorlar. Bu nedenle kendi sahamızda çok zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Final niteliğinde bir maç olacağını söyleyebilirim. Bizim açımızdan 6 puanlık bir maç olacak. Bu maçı kazanmak için sahada elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz" diye konuştu.

Kırıkhanspor maçı öncesinde hafta içerisinde yönetim olarak; teknik heyet ve futbolcularla bir araya geleceklerini kaydeden Özkan, "Kırıkhanspor maçının bizim açımızdan büyük önem taşıdığını camia olarak biliyoruz. Gerek teknik heyetimiz gerekse futbolcularımız bu maçı çok önemseyerek, ayrı motive olacaklar. Takımımız bu maça en iyi şekilde hazırlanırken, biz de teknik heyet ve futbolcularımızla bir araya gelerek bir görüşme yapacağız" şeklinde konuştu.

"TARAFTARLARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMASIN"

Özkan, Malatyalılara da bir çağrıda bulunarak, "Takım olarak her zaman en iyi sonuçları almak için mücadele veriyoruz. Malatya Belediyespor, Malatya'yı temsil ediyor. Bu anlamda da Kırıkhanspor ile son derece zorlu bir maç oynayacağız. Dolayısıyla taraftarlarımızın da desteklerini bekliyoruz. Biz de Malatyalılara yakışan en iyi sonuçları almaya çalışacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 12:40:03
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 12:58:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?