3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Maç sonrası olay çıktı

Bank Asya 1. Lig'de Malatyaspor, kendi sahasında Altay ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Malatyasporlu taraftarlar, hakemlere büyük tepki gösterirken, çıkan olayları polis güçlükle önledi.

Malatyaspor teknik direktörü Hayati Palancı, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Karşılaşmanın son 25 dakikasında 9 kişiyle mücadele ettik. Sonuçtan değil, ama mücadeleden memnunum" dedi. Hakamlerden maç yönetirken daha dikkatli olmasını isteyen Palancı, Celil'e kırmızı kart gösteren hakemin Serkan'a atılan tokadı görmediğini ifade etti.

Altay teknik direktörü Tahir Karapınar ise, iki takımın da iyi mücadele verdiğini belirterek, "Maçta kazanmak için bütün riskleri aldık, ancak galip gelemedik. Deplasmandan bir puanla dönüyoruz. Artık bundan sonraki maçlara bakıp, üst sıralara çıkmak için çaba göstereceğiz" dedi.

Malatyaspor'da ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalan Alper, kırmızı kart gördüğü için üzgün olduğunu belirtirken, Sarı-kırmızılı futbolcu Tuncay ise, eksik oynamalarına rağmen iyi mücadele verdiklerini söyledi.

Altaylı futbolcu Şehmuz da, "Biraz daha gol noktalarında başarılı olsaydık galip dönebilirdik" diye konuşurken, Siyah-beyazlı futbolcu Mesut da, "İyi mücadele oldu. Malatyaspor eksik olmasına rağmen iyi mücadele etti ve defansa kapanınca galip gelemedik. Bir puana razı olduk" diye konuştu.

Öte yandan karşılaşma sonrası çıkan olayları polis güçlükle önledi. Karşılaşma sonrası hakemlere büyük tepki gösteren Malatyasporlu taraftarları taşkınlık çıkardı. Olaylara müdahale eden polis, birkaç taraftarı gözaltına aldı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 19:25:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?