3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Madalyalar çocuklara takıldı

Türkiye genelindeki 22 cezaevinin katıldığı Türkiye 2. Hükümlü ve Tutuklular Arası Badminton Şampiyonasında namağlup şampiyon olan Malatya E Tipi Kapalı Cezaevi takımına madalya ve kupaları törene katılan bir mahkumun çocuklarına verildi.


Malatya E Tipi Kapalı Cezaevi'nde Türkiye 2. Hükümlü ve Tutuklular arası Badminton Şampiyonasında namağlup şampiyon olan Cezaevi Takımının ödül töreni için düzenlenen toplantıya AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceylan, Yeşilyurt Kaymakamı Erkan Bulgan, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Can Bozkurt, Malatya E Tipi Cezaevi Müdürü Mustafa Dolunay, İşkur İl Müdürü Yaşar Karataş, AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin, cezaevi yöneticileri, tutuklu ve mahkumlar ile yakınları katıldı.


Törenin açılışında konuşan Malatya E Tipi Cezaevi Müdürü Mustafa Dolunay, cezaevindeki tutuklu ve mahkumların topluma yararlı birer birey olarak hazırlamak istediklerini ve bu nedenle çeşitli etkinlikler kapsamında Badminton sporunu da desteklediklerini belirtti.


AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise cezaevindeki faaliyetlere katkı veren tüm yöneticilere teşekkür ederek, herkese aydınlık günler temennisinde bulundu.
Törende Antrenör Ali Çınar ile Talip Yılmaz, Suat Toy, Cumali Demirci, Osman Doğan ve Serdar Aydın'dan oluşan Badminton Takımının oyuncuları sahneye alınarak madalya, kupa ve hediyeleri verildi. Takım oyuncularına madalyalarını Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceylan verirken, Başsavcı Ceylan 2 madalyayı 2 çocuğa verdi. Çalık'ta kupayı yine çocuklara verdi. Başsavcısı Ceylan, takım oyuncularına çeşitli hediyeler verdi.


Badminton takım oyuncuları törene katılanlar için kısa bir gösteri yaptı. Yeşilyurt Kaymakamı Erkan Bulgan ile Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceylan da Badminton takımı ile kısa bir maç yaptı. Maçı cezaevi takımı kazandı.
Törende cezaevindeki faaliyetlerin yürütülmesine katkı sunanlara birer teşekkür plaketi de verildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 19:30:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?