2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

MAHAŞ'a ISO 9001:2000 belgesi

Malatya Hayat A.Ş. (MAHAŞ) bünyesinde 1998 yılında kurulan Sevgi Tıp Merkezi, 'ISO 9001:2000 Kalite Belgesi'ni alarak, ilde bu belgeyi alan ilk özel sağlık kuruluşu unvanına sahip oldu. 

Sevgi Tıp Merkezi'nin ISO 9001:2000 Kalite Belgesi alması nedeniyle Grand Akkoza'da düzenlenen basın toplantısında konuşan, Sevgi Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Gürsel Ak, ilde ilk kez ISO belgesi alan sağlık kuruluşu olmaktan gurur duyduklarını söyledi. Merkezin Kalite Yönetim Temsilcisi Dr. Mehmet Köroğlu ise, "Alınan bu belgeyle Sevgi Tıp Merkezi olarak ilde sağlık hizmetlerinde kalite çıtasını bir basamak daha yükseltmiş bulunmaktayız. Beklemeksizin, güler yüzlü hizmet, temiz hastane, ferah bir ortam, uygun fiyat, doğru teşhis ve tedavi gibi hastanın mutluluğuna dönük özelliklerin bütünü, sağlıkta kalitenin unsurları olarak değerlendirilebilir" şeklinde konuştu.
Nıszert Uluslararası Sertifikasyon ve Denetleme Hizmetleri Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Koçhisarlı da, "Bu belge, Sevgi Tıp Merkezi'nin çalışma sisteminin hasta odaklı olduğu, hasta memnuniyetinin kurumun en önemli özelliği olması, teşhis ve tedavinin en uygun şekilde yapıldığının bir göstergesidir" ifadelerini kullandı.
.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2006 Çarşamba 20:35:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?