6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Malatya: Köy Hizmetleri'ne araç takviyesi yapıldı

Malatya Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle, kuruma Özel İdare Müdürlüğü’nce alınan 5 adet kamyon ile Finansbank tarafından kuruma bağışlanan 10 adet minibüs teslim alındı.

Törene Malatya Vali Yardımcısı Bayram Öz, Köy Hizmetleri Bölge Müdürü Ahmet Turan Karaca, Köy Hizmetleri İl Müdürü Ahmet Kurtoğlu, Finansbank Genel Müdür Yardımcıları Bekir Dildar ve Gökhan Mendi ile çok sayıda davetli ve kurum çalışanı katıldı.

Törende bir konuşma yapan Köy Hizmetleri Bölge Müdürü Ahmet Turan Karaca, "Kurumumuzda çalışan işçi ve memur maaşlarının Finansbank’a 3 yıl süreyle yatırılması anlaşması nedeniyle, bu banka tarafından 10 adet minibüs alınarak Köy Hizmetleri’nin çalışanlarının imkanına sunulmuştur" dedi.

Vali Yardımcısı Bayram Öz ise, Özel İdare Müdürlüğü’nün bütçe imkanları ölçüsünde Köy Hizmetleri’nin çalışmalarına katkıda bulunduğunu belirtti. Törende Vali Yardımcısı Bayram Öz ile Finansbank Genel Müdür Yardımcıları Bekir Dildar ve Gökhan Mendi’ye birer teşekkür plaketi verildi. Tören, kurban kesilerek, araçların teslim edilmesinin ardından sona erdi.

Bu arada Finansbank’ın Köy Hizmetleri Müdürlüğü’nün şantiyelerine birer buzdolabı ile bilgisayar bağışında bulunacağı öğrenilirken, Köy Hizmetleri’nin bir aylık toplam maaş tutarının ise 2 trilyon lira civarında olduğu kaydedildi.

iha-malatya
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2004 Perşembe 17:54:06
Güncelleme :19 Ağustos 2004 Perşembe 17:55:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?