7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

Malatya: Sümerbank'ın Sosyal Tesisleri'de satışa çıkarıldı

Özelleştirme kapsamında bir süre önce satılan Sümerbank Malatya Pamuklu Sanayi Müessesesi Fabrikası’ndan sonra fabrikanın sosyal tesislerin bulunduğu 15 dönümlük alan da Sümer Holding tarafından satışa çıkarıldı.

Sümer Holding’e ait, fabrika alanı içinde bulunan olimpik ölçülerde havuz, lokanta, sinema ve balo salonu ile misafirhane gibi tesislerin bulunduğu alana talip olanların, 45 milyar lira geçici teminatla birlikte en geç 7 Haziran günü saat 17.00’ye kadar Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü Haberleşme Servisi-Çankırı Caddesi No:2 Ulus/Ankara adresine başvurmaları gerektiği bildirildi.

Satışın "Kapalı Teklif Usulü"ne göre olacağı, İhale Komisyonu’nun kamu yararı görmesi halinde ise ihalenin pazarlık ya da açık artırma usulü ile sonuçlandırılacağı kaydedildi. Sümer Holding’e ait Sümerbank Malatya Pamuklu Sanayi Müessesesi Fabrikası, geçtiğimiz yıl Malatya’daki işadamlarının oluşturduğu Tekstilci İşadamları Ortak Grubu’na 6,4 milyon dolara satılmıştı. Sümerbank Malatya Fabrikası’nı satın alan işadamı grubu, kapalı olan fabrikayı ne yapacağına karar veremedi.

MALATYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2004 Pazartesi 13:24:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?