3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Malatya Belediye iddialı

Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Alaaddin Acun, Malatya Belediyespor'u hak ettiği yere getirmek istediklerini söyledi.

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu'nda mücadele eden Malatya Belediyespor'da Bodrum kampı dönüşü sonrasında futbolculara verilen izin Pazar günü sona erecek. Teknik heyetin futbolcular ve transfer konusunda yönetim kuruluna detaylı bir rapor sunacağı, bu rapor doğrultusunda kadrodan gidecek futbolcular ile transfer yapılıp yapılmayacağına karar verileceği bildirildi. Kulüp Başkanı Alaaddin Acun, Malatya Belediyespor'u ligde hak ettiği yere getirmek için çalıştıklarını söyledi. Teknik heyet ile takımın genel
durumunu değerlendireceklerini belirten Acun, "Hazırlıklara başlamadan önce teknik heyet ile genel bir değerlendirme yapacağız. Kadroda gidecek oyuncular ile transfer konusunu netleştireceğiz. Malatya Belediyespor, ikinci yarıda ne yapabilir bu konularda da fikir alışverişinde bulunacağız. Her şey önümüzdeki birkaç gün içinde netlik kazanacak. Amacımız ligin ikinci yarısında Malatya Belediyespor'u hak ettiği yere getirmek" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 18:01:59
Güncelleme :16 Ocak 2009 Cuma 18:04:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?