4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatya Belediyesi'ne haciz geldi

Malatya Belediyesi'ne bir kamulaştırma işleminden dolayı haciz işlemi yapılmasına karşılık, Malatya Belediyesi tarafından davanın Yargıtay'da devam etmesi nedeniyle hukuki işlem başlatıldı.

Malatya Belediyesi'nin aleyhine açtığı davayı kazanan N.D. adlı vatandaşın 189 bin YTL tutarındaki alacağı için belediyeye giderek 15 adet bilgisayar, 15 adet yazıcı, 10 adet duvar kliması ve makam odası koltuklarını haciz ettirip yediemin olarak belediyenin avukatına teslim etmesi işlemine karşı belediye de karşı işlem başlattı.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, davanın Yargıtay'da olduğu ve sonuçlanmadığı gerekçesiyle haciz işlemine itiraz ettiklerini belirterek, "Söz konusu işlem hakkında gerekli hukuki çalışmalarımız devam ediyor. Mahalli mahkemenin verdiği karar idaremizce Yargıtay'a götürülmüştür. Eğer karar onaylanırsa mahkeme kararının gereği ne ise onu yapacağız. Onlar gelip bir tespit yapmışlar ama bu hukuken imkan olmadığı halde yapılmıştır. Dava halen Yargıtay'da devam ediyor. Bundan dolayı biz gerekli hukuki işlemleri başlattık" şeklinde bilgi verdi.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 18:56:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?