3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Malatya Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. 

Malatya Belediyesi tesislerinde teknik sorumlu Ahmet Çoban yönetiminde yapılan antrenmanda Murat Kurt takımla birlikte çalışmalara başlarken, hafif sakatlıkları bulunan Orhan ve Yalçın ise takımdan ayrı çalıştı. Antrenman sonrası açıklamada bulunan Teknik Sorumlu Ahmet Çoban, hafta sonu yönetimle detaylı bir görüşme yapacaklarını söyledi. 

Hakan Çalışkan'ın istifasının ardından yönetim tarafından göreve getirildiklerini ifade eden Çoban, "Yönetim sezon sonuna kadar takımın başında yer almamızı uygun
gördü. Biz de bu noktada aynı görüşü paylaştığımızı söyledik. Önümüzdeki süreci birlikte değerlendireceğiz" dedi. 

Hafta sonunda yönetimle detaylı bir görüşme yapacaklarını kaydeden Çoban, "Şu anda 30 futbolcuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyuncular hakkında kararımızı bir rapor halinde yönetime sunacağız. Bu sayıyı kesinlikle 23'e düşürmeyi planlıyoruz. Bu şekilde 14 maçlık periyodu sürdüreceğiz. İkinci yarı hazırlıklarını Malatya'da kulüp tesislerinde sürdüreceğiz. Kendimize ait tesisimiz var ve de şartlar uygun" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 19:23:39
Güncelleme :21 Ocak 2009 Çarşamba 20:35:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SAMED ÇEŞNİ IP: 78.162.210.xxx Tarih : 1.02.2009 09:22:16

MALATYA SPORVEYA MALATYA BELEDİYE SPOR TAKİMLARİNDAN BİRİ KAPATİLİRSA BİR TAKİMLA DAHA BASARİLİ OLUNUR.İKİ TAKİM MALATYAYA FAZLA