4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatya Belediyespor pas çalıştı

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Malatya Belediyespor, hafta sonu deplasmanda Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Malatya İnönü Stadı'nda Teknik Direktör Mustafa Ceviz nezaretinde yapılan antrenmanda Turuncu-yeşilli futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 pas çalışması yaptı. Antrenman taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Antrenmanı Kulüp Başkanı Alaaddin Acun da izledi. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Alaaddin Acun, Malatya ile Elazığ arasındaki dostluğu pekiştirmek için çalıştıklarını belirterek, "Kurban bayramı öncesi güzel ve kaliteli şeyler olsun. Karşılıklı iki takımın özverisi var. İnşallah bu dostluk pekişir. İki takım da ligin alt sırasında yer alıyor. Her iki takım da puan için oynayacak. Ama biz sahaya 3 puan için çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Mustafa Ceviz ise, iki komşu kentin takımı olarak maçın centilmenlik içinde geçmesini dilediklerini belirterek, "Ligde her iki takımın da konumu aynı. Elazığspor, kendi sahasında bu maçı almak için elinden geleni yapacaktır. Ancak biz de kazanmak için gidiyoruz. Maçın önemini biliyoruz. Bütün amacımız önümüzdeki maçları kazanmak. Elazığspor maçından puan veya puanlarla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Golcü futbolcu Muhammet ise, Elazığspor ile oynayacakları maçta galip gelerek, deplasman fobilerini yenmek istediklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 18:03:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?