4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatya Belediyespor üzüntülü

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Malatya Belediyespor'un Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, "Oyuncularımın mücadelesinin karşılığı bu değildi" dedi. 

Ceviz, Belediye Vanspor maçından galibiyet alacaklarından emin olarak maça çıktıklarını kaydederek, "Belediye Vanspor maçında üstün olan taraf bizdik. Ancak, verdiğimiz iki pozisyonda da kalemizde golleri gördük. Oyuncularımın vermiş olduğu mücadelenin karşılığı bu değildi, elimize geçen fırsatları değerlendiremedik" şeklinde konuştu. 

Takım üzerinde alınan mağlubiyetlerden dolayı moralsizliğin oluştuğunu belirten Ceviz, "Göreve geldiğimizden bu yana futbolcularımızın morallerini düzeltmek için uğraştık. Yaptığımız toplantılarda kendilerine güven vermeye çalıştık. Tabi lig'de devam ediyor. Galibiyet bizi moral ve puan açısından rahatlatacaktı. Fakat, mağlup olduk. Ben oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Oyuncularımı tebrik ediyorum, neticeden dolayı üzgünüz" dedi. 

Ceviz, "Bundan sonraki süreçte aynı ciddiyet ve disiplinle çalışmalarımızı sürdüreceğiz, sahaya puan almak için çıkacağız ve saha içindeki arzumuzu sonuca yansıtacağız" ifadelerine yer verdi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 13:56:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?