4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatya Belediyespor'da sorun uyum

TFF 2. Lig 5. Grup'un yeni takımı Malatya Belediyespor'un oynadığı hazırlık maçlarında mağlup olması ve iyi futbol sergileyememesinin uyum sorunundan kaynaklandığı belirtildi.

Ankara Kızılcahamam Asya Otel'de ikinci etap kampı sürdüren turuncu yeşilli takım, burada İddaa ve Hermaks firması işbirliği ile düzenlenen turnuva çerçevesinde oynadığı Kayseri Erciyespor maçını 2-0 ve Sakaryaspor karşılaşmasını da 3-0 kaybetti. Sakarya maçında yeni kaleci Burak Aktuğ'un kötü bir performans sergilediği öğrenildi.

Teknik Direktör İsmail Tekin, eski ve yeni futbolcuların uyum sorunundan başarısız sonuçların elde edildiğini belirtirken, tecrübeli teknik direktörün 29 Temmuz günü oynanacak olan turnuvanın son maçında kesin galibiyet alınması konusunda futbolculara talimat verdiği öğrenildi.

Bu arada, Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Aleaddin Acun'un da Kızılcahamam kampını ziyaret ettiği ve teknik heyetle bir görüşme yaptığı bildirildi. 2 Ağustos'a kadar Asya Otel'de kampını sürdürecek olan turuncu-yeşilli takımın, bir santrafor ve 3 de orta sahaya futbolcu almak için futbolcu görüşmelerini sürdürdüğü kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 14:01:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?