4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatya BS küme düşmeyecek

Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Aleaddin Acun, Malatya Belediyespor'u gözden çıkarmadıklarını belirterek, "Malatya Belediyespor şartlar ne olursa olsun 2. Lig'de kalacaktır" dedi.
Yazılı açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Aleaddin Acun, "Malatya futbolunun gelişmesi adına oldukça önemli bir konumda olan Malatya Belediyespor'un TFF 2. Lig'de yoluna devam etmesi için her türlü çalışmalar yapılmaktadır. Takımımızın puan sıralamasındaki durumu ve son haftalarda aldığımız başarısız neticeler, kesinlikle kamuoyunda akıllara olumsuz düşünceler getirmemelidir. Malatya Belediyespor'u, en kısa zamanda Malatya futboluna ve Malatya şehrine yakışan sonuçları alabilecek bir düzeye getireceğiz"
dedi.


Malatya Belediyespor'un gözden çıkarıldığı yönündeki görüşlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Başkan Acun, "Malatya Belediyespor şartlar ne olursa olsun bu sezon 2. Lig'de kalacaktır. Bu anlamda teknik heyetimize güvenimiz tam, son haftalarda üst üste aldığımız mağlubiyetlerden sonra ligde son sıraya gerilememiz 'küme düşeceğiz' anlamına gelmemektedir. Oynanmamış henüz 16 maçımızın olduğunu hatırlatarak, üç puanlık sistemde her şeyin olabileceğini spor camiasının çok iyi bilmesi gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 18:14:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?