3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Malatya Festivali'nde Serttaş şov

17. Malatya Fuarı ve Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali'nin ikinci günüde sahne alan Bülent Serttaş, hem coşturdu hem de sahnede şov yaptı.

Serttaş, sahne direklerine tırmanırken, yine başına yaş kayısıları döktürdü.
Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen 17. Malatya Fuarı ve Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali'nin ikinci günüde binlerce Malatyalı Mişmiş Park fuar alanını doldurdu. Malatya Valisi Ulvi Saran, AK Parti Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı ve Mehmet Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte çok sayıda protokol üyesinin de izlediği konserde Bülent Serttaş, Malatyalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Gürcistan, Acaristan ve Adıyaman Halk Oyunları ekiplerinin gösterilerinin ardından sahneye Funda Arar çıktı.

Gecenin finalinde sahne alan Bülent Serttaş, Malatyalıların sevgi gösterileri ile karşılaştı. Konseri esnasında sahnenin direklerine çıkan Bülent Serttaş, sahneden indikten sonra ise sahnede sepet içindeki yaş kayısıları da başından aşağıya döktürdü. Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı sahneye davet eden Serttaş'ın başına Başkan Çakır'da kayısı döktü. Sürekli hareket halinde hayranlarını coşturan Serttaş, protokol üyeleri ile birlikte halay da çekti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 09:23:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?