30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Malatya heyeti Suriye'den döndü

MALATYA HEYETİ SURİYE'DEN DÖNDÜ

Malatya heyeti Suriye'den dönerken, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, son derece yararlı bir gezi olduğunu söyledi.

Vali Ulvi Saran'ın başkanlığında belediye, mesleki teşekkül ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan heyetin geçtiğimiz Cuma günü karayoluyla Suriye'ye gerçekleştirdikleri ziyaret sonrasında heyet Malatya'ya döndü.

Suriye'deki 4 günlük gezi programını değerlendiren MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, son derece yararlı bir gezi olduğunu söyleyerek, "Suriye heyetinin ilimize gerçekleştirdikleri ziyaretin iade-i ziyaret olarak gerçekleştirdiğimiz gezi çerçevesinde, Şam ve humus şehirlerinde temaslarda bulunduk. toplantılara katıldık. Organize sanayi bölgelerini gezdik. Bizimle birlikte Suriye'ye gelen işadamları iş görüşmelerinde bulundu" dedi.

Erkoç, zaman zaman böyle ziyaretler gerçekleştireceklerini dile getirip, bu ay sonunda da Kuzey Irak'a Malatya heyeti olarak gezi düzenleyeceklerini ifade etti.

Suriye'ye Malatya'dan karayolu ile giden heyetin, geçen ay Malatya'ya gelen Suriye heyetinin ziyaretine karşılık iade-i ziyaret için gittikleri ve Türkiye'de uygulanan e devlet sisteminin bu ülkede anlatıldığı belirtildi.

MALATYA HEYETİ SURİYE'DEN DÖNDÜ
MALATYA HEYETİ SURİYE'DEN DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 17:31:04
Güncelleme :10 Mart 2010 Çarşamba 09:49:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?