4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatya iddialı gitti

Bank Asya 1.Lig takımlarından Malatyaspor, İstanbul'da oynayacağı Güngören Belediyespor maçına iddialı gitti.


Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Kadir Özcan yönetiminde çalıştıktan sonra, öğleden sonra uçakla İstanbul'a hareket eden Sarı-Kırmızılı takımda, futbolcular Hakan Söyler ve Selim Akbulut'un hafif sakatlığı bulunuyor. Bu futbolcuların durumunun maç saatinde belli olacağı bildirildi.


Takımın kaptanı Murat Duman, Cumartesi günü İstanbul'da oynayacakları Güngören Belediyespor maçına önem verdiklerini belirterek, "Geçen hafta kendi sahamızda Karşıyaka'ya şanssız şekilde 1-0 mağlup olduk. Bu hafta kaybettiğimiz puan ve puanları Güngören Belediyespor karşılaşmasında telafi etmek istiyoruz" dedi.
Kaptan Murat Duman, İstanbul'daki Malatyalıların destekleriyle puan ve puanlar alarak İstanbul'dan dönmeyi hedeflediklerini kaydetti.


Bu arada Malatyaspor'un 2008-2009 sezonu kombine kartları, bugünden itibaren Ticketturk Malatya Rocktel satış noktasında, (212) 478 0 600 No'lu çağrı merkezinde ve www.ticketturk.com sitesinde satışa sunuldu.


Ticketturk Malatya Sorumlusu Atilla Kürşat Alas, yaptığı açıklamada, "Malatyaspor'un cazip fiyatlarla satışa sunduğu yeni sezon kombine kartları, Malatyaspor taraftarlarının desteğini bekliyor. Tüm sezon boyunca maçları koltuğunuzda rahatlıkla izlemek ve takımınıza bu sezon desteğinizi sürdürmek için kombine kartları kaçırmayın. (212) 478 0 600 No'lu Ticketturk çağrı merkezinden Akbank, Garanti Bankası ve HSBC banka kredi kartlarına vade farkını ödeme koşuluyla 3, 6, 9 ve 12 aya kadar taksitlendirme yapılacaktır" dedi.
Alas, kombine biletlerinin 100 ile 400 YTL arasında satıldığını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 17:37:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?