30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Malatya kara kışa hazır...

MALATYA'DA KARLA MÜCADELE İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAM

Meteoroloji Malatya Bölge Müdürlüğü tarafından, Malatya ve çevresinde yağmur, karla karışık yağmur ve kar yağışının beklendiği yönündeki açıklamasının ardından Malatya Belediyesi Karla Mücadele Kriz Masası bir toplantı yaptı.

Belediye Battalgazi Toplantı Salonu'nda Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan Başkanlığında düzenlenen toplantıya; Temizlik İşleri Müdürü Şaban Aşıcı, Fen İşleri Müdürü Mehmet Mert, Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Yılmaz, Su ve Kanalizasyon Müdürü Ömür Karaağaç, İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Gürbüz Kurdal, Zabıta Müdürü Halil Fırat ve Makine İkmal Müdürü Sıtkı Şeker katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan, toplantı sonunda yaptığı açıklamada, karla mücadele için her türlü hazırlığın önceden yapıldığını ve gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Ceyhan, Malatya'da beklenen yağış nedeniyle kriz masası olarak Malatya'yı bölgelere ayırdıklarını belirterek, "Yağış olması durumunda ilgili birimler tarafından en kısa süre içerisinde hareket edilerek gerekli tedbirler alınacaktır. Kar ve buzlanmaya karşı; tuzlama, kar temizleme ve karların kaldırılması için toplam 70 adet iş makinesi, araç ve gerecin yanısıra 850 personelimiz hazır durumdadır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2010 Cuma 12:00:03
Güncelleme :10 Aralık 2010 Cuma 14:15:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?