3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Malatya okul istiyor

"Korolar Çarpışıyor" yarışmasında finale kalan Malatya'nın, okulu Malatya'ya yaptırmak için çaba gösteriyor.


Show TV'de yayınlanan "Korolar Çarpışıyor" programında Kutsi ve Malatya Korosu finale kaldı. Finali, 22 Haziran Pazartesi gecesi yapılacak olan Korolar Çarpışıyor yarışmasında Mardin ve Malatya koroları mücadele edecek. Canlı yayınlanacak performansların ardından en çok SMS oyu toplayan yarışmanın birincisi olacak.
15 Haziran 2009 Pazartesi günü yapılan yarışmada, Kutsi ve Malatya Korosu, Orhan Gencebay'ın "Yarabbim" ve Malatyalı Fahri Kayahan'ın "Çiçekten Harman Olmaz" parçalarıyla Malatya'yı temsil etti.


22 Haziran Pazartesi gecesi yapılacak olan Finalde, Mardin ve Malatya koroları mücadele edecek. Canlı yayınlanacak performansların ardından en çok SMS oyu toplayan yarışmanın birincisi olacak.


Bu arada, www.malatyaguncel.com internet haber sitesinin geleneksel 6. yıldönümü kutlama töreninde konser veren Korolar Çarpışıyor programı korosunda görev alan sanatçılar Önder Aslan ve Ebru Özbek, Malatyalıların şimdiye kadar SMS ile büyük destek verip finale taşımalarından dolayı teşekkürlerini iletip, "Ancak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Finalde birinci olan koronun iline okul yapılacak. Biz bu okulu Malatya'ya kazandırmak istiyoruz. Bu nedenle, Kutsi yazıp 2950'ye göndermeyi sürdürün ve Malatya'ya bir okul kazandıralım" dediler.
Kutsi ve Malatya Korosu'nu desteklemek için Malatyalıların mesajları ile destek vermesi isteniyor.

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 10:49:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?