6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Malatya SSK Hastanesi'nde doktor sıkıntısı

 SSK Malatya Bölge Hastanesi'nde yaşanan dış doktoru ve eczacı sıkıntısı, yapılan atamalarla giderileceği bildirildi. Malatya'ya, 10 eczacı, 12 doktor ile 2 diş hekimi ataması gerçekleştirildi.
SSK Malatya Bölge Hastanesi Başhekimi Sezai Demirel, eczacı için 9'u bölge hastahanesi, biri de merkez dispanserine olmak üzere 10 eczacı ataması yapıldığını bildirdi. Bakanlığın atamasında Malatya'ya 12 doktor atamasının gerçekleştirildiğini söyleyen Demirel, bu 12 doktorun 1'i Doğanşehir, 1'i de Pütürge Sağlık İstasyonlarına, 2'si Hekimhan Dispanserine, 1'i Merkez Dispanserine, 4'ü 50.Yıl Kadın-Doğum ve Çocuk Hastahanesine, 3'ü ise Bölge Hastahanesine atandığını kaydetti.
Bu arada, Malatya Diş Protez ve Tedavi Merkezi'ne ise 2 diş hekimi ataması yapıldı. Normalde kadrosu 12 olan ancak halen 4 diş hekimi ile hizmet vermekte olan SSK Malatya Bölge Hastanesi Diş Protez ve Tedavi Merkezi'ne ise iki diş doktorun atanması ile sıkıntının biraz olsun giderilmiş olacağı vurgulandı.
Bakanlığın atama kararına karşın henüz bu atananların görevlerine başlamadıkları, bir kaç gün içerisinde başlamalarının beklendiği bildirildi.
MALATYA -İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2004 Cuma 01:06:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?