30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Malatya turizm standına ilgi

MALATYA TURİZM STANDINA İLGİ

Malatya Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün standının ilgi gördüğü bildirildi.

Sun Ekspres Hava Yolları Şirketi'nin 20.kuruluş yıldönümü nedeniyle Antalya Hava Alanı yanında açılan fuarda stand açan Malatya Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün ilin turizmi hakkında tanıtım yaptığı bildirildi.

Malatya Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Cengiz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bu etkinliğe, Malatya Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne tahsis edilen stantda Malatya'nın tanıtımıyla ilgili CD, broşür, afiş, kaysı ve kaysı ürünlerinin yanı sıra Malatya yöresel yemekleri de ziyaretçilere sunuldu. Avrupa ve Türkiye açısında çok önemli olan bu etkinlikte Malatya ilinin tanıtımı için katkı sağlayan Sun Ekspres yetkililerine ve bu projenin sorumlusu İnteriom Şirketi'nden Zeynep Gökçe Özdemir

ve Belde Bayraktar'a teşekkür ederiz. Gerçekten profesyonelce bir organizasyonda ilimizi tanıtma fırsatı bulma imkanı bulduk. Bu etkinlikte bizlere kaysı ikramı sağlayan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ile Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Tahir Kalaycıoğlu ve Doğacı Doğal Kozmetik sahibi Murat Özdem'e teşekkür ederiz" dedi.

MALATYA TURİZM STANDINA İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 16:17:02
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 20:13:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?