30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Malatya yollarına 9 yeni otobüs

MALATYA BELEDİYESİ 9 OTOBÜSÜ TÖRENLE HİZMETE SUNDU

Malatya Belediyesi 9 adet daha otobüs alarak törenle hizmete sundu.

Malatya Belediyesi önünde düzenlenen otobüslerin hizmete sunulması töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, toplu taşımaya önem verdiklerini ifade edip, "Hedefimiz, otobüsleri 7 yaşın altına indirmektir. Bu amaçla filomuzu gençleştiriyoruz" ifadelerini kullandı. Belediye yönetim olarak önceden de 2 otobüs aldıklarını, şimdi de 9 otobüsü hizmete sunarak, engellilerin de otobüsle seyahatlerinin sağlandığını vurguladı. Başkan Çakır, şehir dolmuşlarını bir iki ay içerisinde kaldırıp minibüsçüleri

de otobüse yönlendireceklerini dile getirerek, " Minibüsler otobüs hizmetine dönüştürülürse, şehir trafiği de biraz rahatlar. O zaman Avrupa standartlarının da üzerinde hizmet veriyor olacağız" ifadelerini kullandı.

Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun da, "Bu otobüslere biz engeliler de binebileceğiz. Başkanımıza teşekkür ederiz. Engellilerin yararlanacağı otobüs sayısı arttırıldı. Eğer kaldırımlardaki rampalar da arttırılırsa başkanımıza daha çok teşekkür edeceğiz" dedi.

TEMSA şirketi yetkilisi Mehmet Buldurgan ise Sabancı Grubu'na ait TEMSA otobüslerin teknik özellikleri hakkında bilgi verdikten sonra Adana'da Türk mühendislerinin ürettikleri TEMSA otobüslerinin İngiltere'ye de ihraç edileceğini söyledi.

Hizmete sunulan 9 otobüsle birlikte Malatya Belediyesi Otobüs Taşıma A.Ş (MOTAŞ) otobüs filosunun 107'ye çıktığı bildirildi.

Malatya Belediyesi mehteran takımı, otobüslerin önünde gösteri de yaptı.

MALATYA BELEDİYESİ 9 OTOBÜSÜ TÖRENLE HİZMETE SUNDU
MALATYA BELEDİYESİ 9 OTOBÜSÜ TÖRENLE HİZMETE SUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 15:55:01
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 16:12:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
can IP: 95.9.3.xxx Tarih : 5.04.2010 20:23:35

SAYIN ÇAKIR OTOBÜSLER HAYIRLI OLSUN.GEÇ KALMADIN MI SAYIN ÇAKIR.MALATYADA KULLANILAN OTOBÜSLER TÜRKİYENİN HİÇBİR ŞEHRİNDE KALMADI.HEPSİ SON MODEL KLİMALI OTOBÜS KULLANILIYOR MALATYADA İSE TRAFİĞE ÇIKMASI BİLE SAKINCALI MUAYENESİ BİLE YAPILMAYAN 30 YILLIK ARAÇLAR KULLANILIYOR ÇEVRENİN  VE HALKIN SAĞLIĞINI TEHLİKEYE SOKUYORSUN SAYIN ÇAKIR.KALDIRIMLAR ESNAFLAR TARAFINDAN İŞGAL EDİLMİŞ.ADIM BAŞI ZABITAN VAR BUNLAR NE İŞ YAPIYORLAR SAYIN ÇAKIR.ZAPÇIOĞLUNDAKİ YENİ AÇILAN MARKETE KALDIRIMI NASIL VERDİN ADAM KALDIRIM ÜZERİNE 1 METRE GENİŞLİĞİNDE MERDİVEN YAPMIŞ.ÖĞRETMENEVİ KARŞISINDAKİ KÖŞEDEKİ TADİLAT OLAN YERE KALDIRIMI NASIL PARSELLEDİN.ADAM 60 CM.İNÖNÜ CADDESİ ÜZERİNE ÇIKMIŞ BUNLARI GÖREMİYORMUSUN ZABITALARIN YOKMU.VATANDAŞLARDA KALDIRIMLARDA BİRBİRİNE SÜRTEREK GİDİYOR...VATANDAŞI BU HALE GETİRENLER UTANSIN.SİZİN KIZINIZ ÇOCUĞUNUZ KARINIZ ANANIZ YOKMU SAYIN YETKİLİLER.HOŞUNUZAMI GİDİYOR.MALATYA İÇERİSİNDEKİ AHIRLAR NE OLACAK SAYIN ÇAKIR.B...K KOKLAMAKTAN BURNUMUZUN DİREĞİ KIRILDI.YOKSA AHIRLARDAN HABERİN YOKMU...SANA SÖYLEMEDİLER Mİ. HERŞEYİ TOZPEMBE Mİ GÖSTERİYORLAR SANA.AMA MERAK ETME SAYIN ÇAKIR SEÇİMLER YAKLAŞIYOR.BU BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİTMEZ...HABERİN OLSUN....