4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatya'da 20 iş yeri yandı

AK Parti Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, Malatya'nın Arapgir ilçesinde meydana gelen yangında zarar gören esnaf ve belediyenin sorununun kısa sürede çözümleneceği bildirdi.

AK Parti Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, Arapgir ilçesindeki Belediye Pasajı'nın çatı kısmında çıkan yangından dolayı ortaya çıkan zararın kısa sürede karşılanacağını belirterek, "Yangın ile ilgili olarak gerek valimizden, gerekse ilçedeki yetkililerden bilgi aldık. Yangından dolayı zararı olan esnafımızın yaralarının kısa sürede sarılması için her türlü yardımda bulunacağız. Arapgir halkına 'geçmiş olsun' dileklerimizi sunuyoruz. En kısa sürede Arapgir'e ziyarette bulunacağız" dedi.

ÖNCEKİ HABER

Malatya'da bir pasajda çıkan ve 20 iş yerinin çatısına yayılan yangın, büyük maddi zarara neden oldu.

Edinilen bilgiye göre yangın, Arapgir ilçe merkezindeki Belediye Pasajı'nın çatı katıda meydana geldi. Rüzgarın da etkisiyle yayılan alevler, 20 civarında iş yerinin çatısının yanmasına neden oldu.

Yangını, ilçe belediyesi ile komşu ilçeler ve Malatya Belediyesi'nden gelen itfaiye ekipleri kontrol altına aldı. Büyük maddi zarara yol açan yangında ölen ve yaralanan kimsenin olmadığı, olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 17:47:12
Güncelleme :2 Haziran 2008 Pazartesi 17:59:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?