4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatya'da 3'te 3 sevinci

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor, son üç maçında yenilmemenin sevincini yaşıyor.

Ligin 6. hafta programı çerçevesinde geçtiğimiz Pazartesi akşamı deplasmanda oynadığı ve 1-0 kazandığı Çaykur Rizespor maçından sonra bu kez gözünü Diyarbakırspor maçına çeviren sarı kırmızılı takımın futbolcularının moralleri yerine geldi. Çaykur Rizespor depslasmanında elde ettikleri 3 puan ile rahatladıklarını söyleyen teknik direktör Osman Gökhan, futbolcuları kutladı.

Malatyaspor'un geçici olarak teknik direktörlük görevine getirdiği Osman Gökhan döneminde oynanan 3 maçta, sarı-kırmızılı takım galip geldi. Gökhan döneminde, Fortis Türkiye Kupası 2. kademede Süper Lig takımı Hacettepespor'la karışlaşılan Malatyaspor, 1-0 galip gelerek tur atladı. Daha sonra lig maçında ise kendi sahasında Boluspor'u 2-0 ve deplasmanda ise Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup etti. Osman Gökhan döneminde Malatyaspor hiç gol yemezken, futbolcuların oyun düzenlerinin de kurulmuş görüldüğü
kaydedildi.

Öte yandan, pazar günü deplasmanda Diyarbakırspor ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılı takım, hazırlıklara yarın başlayacak.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 18:14:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?