4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatya'da bayramlaşma törenleri

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.


TSO Toplantı Salonunda yapılan bayramlaşma törenine Vali Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, İhsan Koca, Mehmet Şahin, Malatya Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Şevket Keskin ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'in yanı sıra sivil toplum kuruluş temsicileri katıldı.


TSO Başkanı Hasan Erkoç, bayramların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirterek, "En mutlu olduğumuz günler bayramlardır. Herkesin birlik ve beraberlik içerisinde bir bayramı geçirmelerini diliyorum" dedi.


ESOB Başkanı Şevket Keskin ise, bayramların insanları bir araya gelerek dostluk ve kardeşliklerini pekiştirdikleri en önemli unsur olduğunu belirterek "Ben bütün hemşehrilerimizin dostluk, kardeşlik ve barış ortamında nice bayramlar geçirmelerini diliyorum" diye konuştu.


Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ise, esnaf temsilcileri ve Ticaret Sanayi Odası'nın bundan sonra hep birlikte bayramlarını kutlayacaklarını söyledi.


Öte yandan AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Malatya Belediyesi tarafından da bayramlaşma töreni düzenlendi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 14:24:17
Güncelleme :30 Eylül 2008 Salı 14:26:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?