6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Malatya'da duble yol çalışmaları devam ediyor

Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlu ve Karayolları Bölge Müdürü Yasin Altunyuva, beraberindeki heyetle birlikte Kale İlçesi’ne giderek duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Basın mensuplarına çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Osman Derya Kadıoğlu, "Bu yılki hedef 35 kilometrenin tamamı idi. Asfaltın tamamı yetişmeyecek gibi. Kale İlçesi’nde 12 kilometrelik kısım bitecek. Yolun diğer kalan kısmında ise toprak çalışmaları tamamen bitirilecek. Yol güzergahı üzerindeki 5 köprünün tamamı da bu yıl bitirilecek. İşin yüzde 85’i bu yıl bitecek. 2005’in baharında asfaltlama bitecek, şu anki planlama bu şekilde" dedi.
Karayolları Elazığ 8. Bölge Müdürü Yasin Altunyuva ise, "Malatya Valiliği bize sürekli katkı sağlıyor. Duble yol çalışması için 500 milyar lira katkı aldık. Valimiz hep yanımızda. Malatya-Kömürhan Köprüsü arasındaki 35 kilometrelik kısımda çalışmalar sürüyor. Yoldaki çalışmalar 4. kesim halinde sürdürülüyor. Bu yıl kale ilçesinde 12 kilometrelik kesim asfaltlanacak. Gelecek yıl yol tamamen duble yol olarak hizmete girecek" diye konuştu.

iha-malatya
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2004 Pazartesi 18:55:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?