30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Malatya'da hareketli gece!

MALATYA'DA HAREKETLİ GECE: 1 POLİS YARALI

Malatya'da annesini bıçaklayan genç, kendisini yakalamaya gelen polis ekibine rambo tabir edilen bıçak ile saldırarak bir polis memurunu bacağından yaraladı. Polis, teslim olmayan genci, biber gazlı ve tazyikli su operasyonu ile yakalayarak gözaltına aldı.

Olay, Malatya merkez Fatih Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi 5. sokakta meydana geldi. Bir gün önce annesini sırtından bıçaklayan Murat Y. (23) adlı genç, kendisini yakalamaya gelen resmi polis ekibine elindeki rambo olarak tabir edilen bıçakla saldırdı. Saldırıda Adem Gerse, adlı polis memuru bacağından yaralandı. Yaralı polis memuru ekip aracı ile Devlet Hastanesi Beydağı Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Saldırgan ise çıktığı evin çatısında elindeki bıçağı tutarak teslim olmak istemedi. Polis ekipleri çevre güvenliği alarak şahsın teslim olmasını bekledi. Ancak şahıs teslim olmakta direnince, olay yerine sağlık ekipleri ile itfaiye ekipleri de çağrıldı. Polis ekipleri önce biber gazı sıktı ardından da itfaiye aracından tazyikli su sıkarak şahsı etkisiz hale getirip, teslim aldılar.

Elleri arkadan kelepçelenen şahıs, ambulansa konularak Devlet Hastanesi Beydağı Acil Servisi'ne götürüldü. Burada doktor muayenesinden geçirilen şüpheli şahıs daha sonra asayiş şubeye götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MALATYA'DA HAREKETLİ GECE: 1 POLİS YARALI
MALATYA'DA HAREKETLİ GECE: 1 POLİS YARALI
MALATYA'DA HAREKETLİ GECE: 1 POLİS YARALI
MALATYA'DA HAREKETLİ GECE: 1 POLİS YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2010 Cuma 02:47:04
Güncelleme :18 Haziran 2010 Cuma 09:34:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?