6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Malatya'da Kemal Sunal Öykü Yarışması sonuçlandı

Ünlü sinema sanatçısı merhum Kemal Sunal adına memleketi Malatya’da düzenlenen Kemal Sunal Mizahi Hikaye Yarışması sonuçlandı. Törene katılan Sunal ailesi duygu dolu anlar yaşarken, Kemal Sunal’ın oğlu tiyatro sanatçısı Ali Sunal, törende gözyaşlarına hakim olamadı.
Malatya Belediyesi’nce düzenlenen Kemal Sunal Mizahi Hikaye Yarışması sonuçlandı. Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen törende dereceye girenlere ödülleri verildi. Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlu, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, merhum Kemal Sunal’ın eşi Gül, çocukları Ali ve Ezo ile sanatçı Haldun Dormen törene katıldılar.
Törende konuşan Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal, Kemal Sunal’la 19 yaşında tanıştığını belirterek, "Bize sahip çıkıldığını görmek, bize büyük bir gurur verdi" dedi.
Kemal Sunal’ın oğlu tiyatro sanatçısı Ali Sunal, tören esnasında gösterilen ve basına çekim izni verilmeyen Kemal Sunal belgeselini izlerken gözyaşlarını tutamayarak ağladı. Ali Sunal’a Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, 44 numaralı Malatyaspor formasını hediye etti.
Toplam 113 adet eserin katıldığı Kemal Sunal Mizahi Hikaye Yarışması’nda, Caner Çaylak ’Kaderlerarası Otobüs Terminali’ adlı eseri ile birinci, Yasemin Şahin ’Oğlum, Hayat’ adlı eseri ile ikinci ve Ali Yalçın ’Sınav’ adlı eseri ile üçüncü oldu. Yarışmada, İlyas Engiz, Aziz Oruç, Fırat Eryılmaz, Abuzer yılmaz ve Mine Duran’a ise eserlerinden dolayı mansiyon ödül verildi. Yarışmada birinciye 3 milyar, ikinciye 2 milyar ve üçüncüye de 1 milyar lira ödül verildi. Mansiyon ödül sahiplerine ise altın hediye edildi.
MALATYA - İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2004 Pazar 03:00:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?