6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Malatya'da mağlubiyet üzüntüsü

Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Fenerbahçe maçında talihsiz goller yediklerini söyleyerek, "Maça golle başladık. Golden sonra pozisyonlara girdik. Ancak bu pozisyonları değerlendiremedik. Eğer bu pozisyonlardan birini değerlendirebilseydik, sonuç farklı olurdu. Fenerbahçe bu sezonki en iyi futbolunu oynadı. Talihsiz goller yedik ve yenildik. Fenerbahçe’yi kutluyorum" dedi.


Fenerbahçe maçının artık geride kaldığını belirten Tanrıverdi, gelecek hafta pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Konyaspor maçını düşünmeye başladıklarını sözlerine ekledi.
Basın Sözcüsü Suat Kozluklu ise, Fenerbahçe karşısında istedikleri futbolu sergileyemediklerini söyleyerek, "Maçı kazanmak için ciddi bir mücadele sergilemedik. Fenerbahçe mağlubiyetine hepimiz üzüldük. Karşılaşmayı kazanmak isterdik. Ancak hem iyi günümüzde değildik hem de top bizi sevmedi" diye konuştu.


Bu arada Sarı-kırmızılı takımın, Süper Lig’in 7. haftasında pazar günü kendi sahasında oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacağı bildirildi.

MALATYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2004 Pazar 12:25:43
Güncelleme :19 Eylül 2004 Pazar 17:49:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?