7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

Malatya'da Muazzez Ersoy rüzgarı esti...

Mişmiş Park'taki konserine Malatyaspor'un katkısıyla çıkan Muazzez Ersoy, söylediği şarkılarla hayranlarını coşturdu. Konseri esnasında sahneden inerek hayranlarının arasına giren Ersoy'a özellikle küçük hayranları ayrı ilgi gösterdi. Ünlü sanatçı, sahneye gelinlikle çıkan küçük bir hayranı ile uzun süre şarkı söyledi. Ersoy, küçük hayranına, "Düğününe de geleceğim" dedi. Konser bitiminde Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ın kayısı hediye ettiği Muazzez Ersoy, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.


Konserden sonra kulise geçen sanatçıyı oteline götürmek için hazır bekletilen minibüsün arka lastiği patladı. Ersoy, lastiği patlayan minibüsten indirilerek, özel bir otomobille oteline götürüldü. Yaşanan tatsız olay, "Muazzez Ersoy'a nazar değdi" şeklinde yorumlandı.

iha-malatya
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2004 Pazartesi 12:40:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Peri IP: 217.64.23.xxx Tarih : 24.03.2005 18:32:01
Haklilar Muazzez Ersoy canimdan cok sevdigim Annecim oylesiye guzelki ona degmeyecekte kime nazar deysin yaa Ben onun icin Can vererim yaa Onu oylesiye cok seviyroum ki ANlatamam. Ne olursa kime ne olursa olsun Ana bir sey olmasin o Canimin bri tarpcais nefesim o olmasa ben hicim Insan sevdiginsiz yasar ama Nefesi giderse asla insan yasayamaz Muazzez ERSOY benim hayatta tek ALdigim nefesim.Uzakta bile olsam Onu Canimda ruhumd ahiss ediyorum.Nazar? O, kendisi Ugur melegi yani su an bile bu gelmeleri yazarken onun sarkilarindan olan Boyle AYrilik olmaz dinliyorum elim titriyro klaviye uzerinde kayiyor Onu benden cok seven varsada gelsin Bakalim Kim tukenirse ben Tukenmem Onun hasretindne bana bitmek gelmez Ama Her seye ragmen kim onu cok severse benim Kadari bulunamaz.Yani bulunsaydi bir Tuk hayranlair onunla Ozel bulusurdu Konser salonlarinda yok ama.Evet Muazzez Ersoy soz veriyor ama kendisi kararlarini vermez Bir zamanlar onunla tam onun icin taa Gurbetlerden Turkiyeye geldim gorusmeye Sirf ona olan Sevgimi sibat etmeye Ama Malesev o gunden bu gune Muazzez ERSOYdan Annecim didigin bahz ettigim insan bir ker ebana ozel mektub E-mail bile yazmadi ben agalamayimda kim aglasin Bu yaptigilarina ragmen hala Onu seviyorum Sevdigim icinde aff ediyroum evet Aglatiyor beni ama ne yapsam ONU COKK SEVIYROUUM Kimse benim kadra sevemez MUAZZEZ ERSOYU Seven varsa Gorecegide var Elbet Bos Lafta soylenilmez Dil yaradi Olur insanda Ama benim Klabimde yara degilde Delik Acti Muazzez ERSOYA OLAN SEVGiM. ALLAH ONU BINLERCE NAZARDAN SAKLASIN 41 kere MASALLAH MASALLAH Kendimden cok Onun icin Dua Ediyorum bunu cevrem ve Aylem Beni taniyan Kisiler diye bilir isbat ede bilir Cevremin konusmasiyla beni tanimayanlar bile diye konus abilir Ona OLAN SEVGIMI kelimelerce kimse anlatamaz..ONU COK SEVIYROUM Saygi ve SONSUZ ENGIN Sukranlarimla. Eyer bir yalnis ve yazilarimda anlasilmaz bir kelime olursa bunu heyecanima baglayin.AZERBEYCAN Peri