4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatya'da sapık alarmı

Malatya'da elinde bıçakla dolaşan 20 yaşlarındaki bir sapığın, sokakta yakaladığı 7 ve 8 yaşlarındaki iki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunup, tehdit ettiği bildirildi. 

Olay, Malatya merkez Paşaköşkü Mahallesi'nde meydana geldi. Siyah saçlı, alnının orta kısmında nokta gibi ve sağ gözünün üstünde al renginde çizgi şeklinde beni bulunan 20 yaşlarındaki şahısın, 7 yaşındaki H.Ö. ile 8 yaşındaki E.K. adlı kız çocuklara cinsel tacizde bulunduğu ve bunu annelerine söylememeleri içinde elindeki bıçakla tehdit ettiği bildirildi. 

Polis eşkali belirlenen şahsı yakalamak için soruşturma başlattı.

 

diğer bir olayda da;

10 yaşındaki kız çocuğu, oturdukları apartmanın kapı girişinde cinsel saldırıya uğradı. Kzı çocuğunu öperek kaçan 30 yaşındaki sapık polis ekiplerince aranıyor.
Olay Sivas Caddesi'nde meydana geldi. 10 yaşındaki S.K. adlı kız çocuğu oturdukları apartmandan içeri girerken, arkasından gelen 30 yaşlarındaki esmer tenli bir kişi saldırarak, kız çocuğunu dudağından öperek kaçtığı bildirildi. Kız çocuğunun ailesini şikayeti üzerine eşkali belirlenen sapık polis ekiplerince aranmaya başlandı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 13:29:04
Güncelleme :25 Ekim 2008 Cumartesi 13:36:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?