4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatya'da tekvando şampiyonası

Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonası Malatya'da yapılacak.

Tekvando İl Temsilcisi Murat Turgut, 28 - 31 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek yıldızlar tekvando şampiyonasına Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin'in de katılacağını söyledi.

Turgut, 65 ilden 800 dolayında sporcunun şampiyonaya katılacağını belirterek, "Tekvando şampiyonasıyla ilgili öğretmenevinde teknik konu ve hakemlerle bir toplantı yapılacak. Şu anda 65 ilden 800 sporcunun katılımını bekliyoruz. Ancak bu sayı daha da artabilir. Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan müsabakalara Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin de büyük bir ihtimalle katılacak" dedi.

Öte yandan, Fransa'nın başkenti Paris'te 22-24 Mayıs tarihleri arasında yapılan işitme engelli tekvando grup ve ferdi müsabakalarda Malatya'yı temsil eden sporcuların başarı sağladıklarını kaydeden Turgut, "Ferdi yarışmalarda ise Osman Geçit adlı işitme engelli sporcumuz 80 kiloda şampiyonluk elde etti. Sporcumuz ileriki tarihlerde olimpiyatlara giderek hem Türkiye hem de ilimizi temsil edecek" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 16:34:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?