3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Malatyalı bayanların hedefi 1. Lig

Malatya Gençlik ve Spor Bayan Futbol Takımı play-off karşılaşmaları için yarın akşam Ankara'ya hareket edecek.


Play-off C Grubu'nda mücadele edecek olan Malatya Gençlik ve Spor bayan takımında kart cezalısı Merve ve sakatlıkları bulunan Hatice ile Nurcan dışında eksik oyuncu bulunmuyor.


Malatya Gençlik ve Spor Bayan takım antrenörü Ahmet Özelçi, 3'lü grupta oldukları için avantajlı olduklarını ve bu avantajı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi. Özelçi, takımın moral ve motivasyonunun en üst düzeyde olduğunu ifade ederek, "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu kapsamda takıma kondisyon yükleyerek, art arda hazırlık maçları oynadık. Futbolcularımın kendilerine olan güvenleri bizleri oldukça memnun ediyor. Ben en iyi sonuçla döneceğimize inanıyorum" dedi.


Takımda 3 eksiğin bulunduğuna dikkat çeken Özelçi, "Merve kart cezalısı olduğu için ilk maçta oynayamayacak. Ancak ikinci maçta takımdaki yerini alacak. Nurcan ve Hatice ise kafilede yer almayacak. Takımda bütün futbolculara büyük görev düşüyor ve hepsi de bunun bilincinde. Ellerinden gelen en iyi mücadeleyi vereceklerine inanıyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 15:35:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?