30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Malatyalı boksörler iddialı

MALATYALI BOKSÖRLER İDDİALI

Malatyalı boksörler Türkiye şampiyonasına iddialı hazırlanıyor.

Karabük'te 25-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Ferdi Gençler Boks Şampiyonasına 11 sporcuyla katılacak olan Turgut Özal Gençlik Spor Boks Kulübü Antrenörler Aziz Bayduz ve Kemal Kargı gözetiminde sıkı bir antrenmanla müsabakalara hazırlanıyorlar.

30 sporcunun antrenman yaptığı Turgut Özal Gençlik Spor Boks Kulübü yıl içerisinde ayrıca Zonguldak'ta 31 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına ise 9 kişi, Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonasına 2 bayan sporcu ile katılacak.

Boks Antrenörü Aziz Bayduz yaptığı açıklamada, "Yıllardır Malatya'nın gençlerine sporu sevdirmek boksör yetiştirmek ve Malatya'nın ismini boksta da duyurmak için mücadele ediyoruz. Malatya'da boks için büyük bir potansiyel var. Özellikle gençlerimiz bu spora çok sıcak. Büyük yeteneklerimiz var. Şimdilik yaklaşık 30 sporcumuz ile antrenmanlarımızı yaparak önümüzdeki müsabakalara hazırlanıyoruz. Müsabakalarda çok büyük başarılar alacağımıza inanıyorum. Yapılacak Müsabakalarda hayli iddialıyız. Bölge Boks

Hakemi Sayın Ömer Bozkurt'un deneyim ve tecrübelerinden teknik konuda yararlanan sporcularımız çalışmalarının meyvesini şampiyonluklarla alacaklardır. Bunu gözlerinden okuyorum" diye belirtti.

MALATYALI BOKSÖRLER İDDİALI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 17:26:02
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 18:37:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?