30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Malatyalı boksörlerden madalya

MALATYALI BOKSÖR YILDIZLAR TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASI'NDA ÜÇÜNCÜ OLDU

Malatyalı Boksör Burak Gönültaş, Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası'nda üçüncü oldu.

Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Boks İl Temsilcisi Bülent Karakaş, "Burak kardeşimizi tebrik ediyorum. Zonguldak'ta geçtiğimiz hafta yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Burak Gönültaş dördüncü maçında Avrupa Şampiyonu olan milli takımda forma giyen bir sporcuya kaybetmiştir. Kendisi milli takıma seçilmiştir. Bu da bizim için ayrı bir gurur olmuştur" dedi.

Boks Sporunun Malatya'da büyük bir ivme kazandığına dikkat çeken Karakaş, "Biz ilk etapta miniklere büyük önem verdik. Yıldızlar, gençler ve büyüklerde derece yapmak için hocalarımızla çalışıyoruz. Bu konu da Boks antrenörümüz Cengiz Erdemir'e de çok teşekkür ediyorum. Malatya'ya birçok madalya getirdi. Bazı antrenörlerimiz de ailelere yanlış bilgiler veriyorlar ve sürekli şikayet ediyorlar. Başarısızlıklarını kapatmak için duygu sömürüsünde bulunuyorlar. Lütfen böyle şeylerde bulunmayın. Şikayet edeceğinize sporcu yetiştirin" görüşünü savundu.

Sporcunun antrenörü Cengiz Erdemir ise, çalışmayla başarının kazanılacağını ifade ederek, "Her şey çalışmaya bağlı. Burak ile biz birincilik için gittik. Büyük bir özveri gösterdik. Başarılı sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Yıldızlar Türkiye üçüncüsü Burak Gönültaş da, "Zonguldak'a şampiyon olmak için gittim ama üçüncü oldum. Şampiyonluk kadar olmasa da üçüncü olmakta benim için iyi. Boks sporunda ileride daha büyük dereceler yapmam için bana iyi bir motive oldu" şeklinde konuştu.

MALATYALI BOKSÖR YILDIZLAR TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASI'NDA ÜÇÜNCÜ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 12:02:04
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 13:59:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burak gönültaş IP: 85.106.192.xxx Tarih : 29.12.2012 17:51:38

kendimle gurur duyuyorum :) ya da görünmeye çalışıyorum...Spor hayatımda türkiy çapında dereceler yaptım ve malatyama gurur vesilesi oldum az zamanda çok şey yaptım diyebilirim malatya standanrtarında bir spor merkezinde destek yok verende rkasına bakmadan kaçma yollarını aryor haa sahte yüzde çok neyse :)şimdiyse akademik kariyer yapmak tek hayalim bunun için çaba harcıyorum belki yolun başındyım ama artık hamurum boksla degil ilimle dolsun istiyorum site  sahibinede bu haberi paylaştıgından ötürü sonsuz tşklerimi sunuyorum...