6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Malatyalı gaspçı aile polise direniyor

Gasp suçundan aranan ve Malatya'da baba evinde olduğu tespit edilen zanlı, anne ve babası ile 40 saattir polise direniyor.
İstanbul'da karıştığı bir gasp olayı nedeniyle aranan ve Malatya'nın Tandoğan Mahallesi'ndeki baba evinde gizlendiği belirlenen zanlıyı yakalamaya giden polisler, zanlı ve ailesinin direnişiyle karşılaştı. Pazartesi saat 21.00'den beri polise direnen zanlı ve ailesini, gece giden Nöbetçi Savcı da teslim olmaya ikna edemezken, polisin evin çevresindeki kuşatması sürüyor.
İstanbul-Kadıköy'de bir gasp suçu işlediği gerekçesiyle aranan Yüksel Fırat'ın arandığına dair bilgi, İstanbul polisi tarafından Malatya polisine iletildi. Asayiş Şubesi İnfaz Bürosu ekipleri, pazartesi akşam saat 21.00 sıralarında, Yüksel Fırat'ın babası Hüseyin Fırat'ın Tandoğan Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi 3. Ara Sokak 5 numaralı apartmandaki evine gitti. Zanlının babası Hüseyin ve annesi Elif Fırat, oğullarını teslim etmeyeceklerini belirtirken, elinde bıçak olan Yüksel Fırat, yüzüne havlu kapatıp pencereden tehditler savurmaya başladı.
Polisin, biber gazı sıkarak zanlıları yakalama düşüncesinde olduğu, ancak yaşlı çiftin durumunun düşünülerek, buna teşebbüs edilmediği kaydedildi.
MALATYA - İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2004 Çarşamba 18:36:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?