4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyalı gaziler kitabı ilgi görmedi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, dernek olarak çıkardıkları "Malatyalı Gaziler" isimli kitabın ilgi görmediğini söyledi.

Dernek binasında düzenlediği basın toplantısında geçen ay çıkardıkları ve 5 bin adet bastırdıkları 'Malatyalı Gaziler' isimli kitaptan valiliğin bin 200 adet aldığını, İnönü Üniversitesi ve 2.Ordu Komutanlığı'na verdiklerini bildiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, "Şuanda elimizde 3 bin 700 civarında kitap hala bekliyor. Tanesini 10 YTL'den sattığımız kitabın masrafını çıkardıktan sonra geriye kalan gelir ile de derneğimizin masraflarını karşılayacağız. Ancak, kitap yeterince satılmadığından adeta hüsrana uğradık" şeklinde konuştu.

Kitabın her evde bulunması gerektiğini ancak Malatya halkından yeterli desteği göremediklerini söyleyen Bayram Akdemir, 'Malatyalı Gaziler' isimli kitabın iyi satılması durumunda bu kez de "Malatyalı Şehitler" kitabını bastırma hazırlığına gireceklerini belirterek, "Ancak 'Malatyalı Gaziler' kitabı yeterince satılmadığından, 'Malatyalı Şehitler' kitabının basımını şimdilik askıya aldık" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2008 Pazartesi 16:34:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?