4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyalı Gaziler kitaplaştı

Malatya Valiliği, Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi tarafından hazırlanan Malatyalı Gaziler kitabından bin 200 adet satın aldı.


Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi Başkanı Bayram Akdemir, derneğin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret ederek kitaptan takdim etti.

Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Bayram Akdemir, bu kitapta Malatyalı gazilerin savaş anılarının yer aldığını belirterek, "Bu kitapta vatan parçasının her karış toprağında ölümü hiçe sayarak, kanlarını akıtan, canlarını veren gazilerimizin anlattıklarını okuyacaksınız" şeklinde konuştu.


Muharip Gaziler Derneği'nin böyle bir kitap hazırlamasının çok önemli olduğunu ifade eden Vali Daşöz de, kitabın tüm insanların kütüphanesinde bulunması gerektiğini belirtti. Vali Daşöz, "Biz Valilik olarak bu kitaptan bin 200 adet alıp hediye edeceğiz. Bütün resmi kurumlar ile sivil toplum kuruluşlarının da kitaptan alarak çalışanlara veya üyelerine hediye etmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2008 Çarşamba 12:21:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Gazi Çocuğu IP: 88.228.79.xxx Tarih : 22.01.2008 16:47:59

bu kitaplardan binlerce de alsak bu insanların hakını ödeyemeyiz. Allah sizden razı olsun. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE