4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyalı işadamları bir araya geldi

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Yönetim Kurulu üyeleri Ankara'daki Malatyalı bürokratlarla bir araya geldi.

MİAD'ın organize ettiği tanışma toplantısı Ankara Çukurambar Liva Pastanesi'nde gerçekleştirildi. Ankara'daki Malatyalı bürokratlarla tanışma ve fikir alış verişinde bulunmak amacıyla düzenlenen toplantıda MİAD Başkanı Yunus Akdaş bir konuşma yaptı.

Akdaş, “İstanbul'da yaşayan Malatyalı iş adamları olarak sağlam temellerde yapılanarak, kurumsallaşma yolunda emin adımlar atıyoruz. Bir çok organizasyon ve proje ile Malatya ve Malatyalıya katkı sağlamaya çalışıyoruz. MİAD olarak Ankara'daki Malatyalı bürokratlarımızla buluşma ve tanışıp fikir alış verişinde bulunma amacıyla bu organizasyonu düzenledik. Derneğimiz kuruluş aşamasından bu güne kadar, bir arada olmayı ve bu birlikteliğin oluşturacağı sinerji ile insanımıza katkıda bulunmayı amaçlamıştır. Bu sinerjinin başarı getireceğine inanıyoruz. Ankara'da ki bürokratlarımız şehrimiz ve insanımız için çok önemli bir yere sahip. Daha fazla bürokratımızın üst düzey görevlerde olmasının gerektiğine inanıyorum" dedi.

Toplantıya katılan bürokratlar da, MİAD, Malatya ve Malatyalı bürokratların durumu hakkında düşünce ve önerilerini paylaştılar. Katılımcılar, MİAD'ın böyle bir buluşmayı organize etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tarz buluşmaların faydalı olacağını belirttiler.

.
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2008 Cuma 12:12:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?