6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Malatyalı'lar Berlin'de buluştu

Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenen Malatyalılar Gecesi'nde, gurbette yaşayan Malatyalılar'ın birlik ve beraberlik mesajı verdiği bildirildi.


Malatya'dan geceye gidip dönen Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Kılıç, geceyle ilgili bilgi vererek, "Geceye Malatya'dan Valimiz Osman Derya Kadıoğlu ve eşi, Emniyet Müdürü Orhan Savaş ve eşi, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanı Malatyalı olan Behcet Oktay ile bine yakın davetli katıldı" dedi.

Almanya Berlin Malatyalılar Derneği Başkanı Hasan Deniz ve yönetim kurulu üyelerinin geceyi organize ettiğini söyleyen Kılıç, gecede Latif Doğan, Hasan Durak ve Cano gibi sanatçıların konser verdiğini kaydetti.


Gecede, Vali Osman Derya Kadıoğlu'nun bir konuşma yaparak, birlik ve beraberlik mesajları verdiğini söyleyen İbrahim Kılıç, Malatyaspor eşya piyangosu biletlerinin de satıldığını kaydetti.
Malatya'dan geceye giden Vali Osman Derya Kadıoğlu'na, Almanya Berlin Malatyalılar Derneği Başkanı Hasan Deniz'in bir plaket verdiği bildirildi.

MALATYA - İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2004 Çarşamba 00:08:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?