30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Malatyalılar organik çayı sevdi

MALATYALILAR ORGANİK ÇAYI SEVDİ

Çaykur Genel Müdürlüğü tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında yürüttüğü Çaykur Tanıtım ve İkram TIR'ı, hem Malatya Fuarı'nda günlük 10 bin bardak çay ikramında bulunuyor, hem de yeni ürünlerini tanıtıyor.

Malatya Fuarı'nda kurulan Çaykur Tır'ı ve standına yoğun ilgi gösterildi. Kamu iktisadi teşekkülü olan Çaykur'un Türk çayının ayrıcalığını ve kendi ürünlerinin farklılığını halkın ayağına götürerek tattırarak tanıtan Çaykur Tır'ında, çayın tarladan toplanıp tüketiciye ulaşıncaya kadar geçirdiği dönemler de tek tek anlatılıyor.

Türk çayını halkın ayağına giderek tattırarak tanıtmayı amaçladıklarını belirten Çaykur Türkiye Bayiler Birliği ÇAYTAŞ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Dündar Batık, "Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Malatya Fuarı'na katıldık. Çaykur'un ürünlerin ive özellikle bu yıl piyasaya sürülen Organik Çay çeşitlerini halkımıza tattırarak, tanıtım faaliyetinde bulunuyoruz. Malatyalılar organik çayımıza büyük ilgi gösterdiler. Çaykur, 5 yıl önce yaptığı özel çalışmalarla hazırlanan organik bahçeler sonucunda kurulan

organik çay farikasında hazırlanan organik çaylar halkımıza arz edildi. Yüzde 100 organik çaydan elde edilen organik çayları halkımıza ikram ediyoruz. Halkımızın memnuniyeti bizleri sevindiriyor" dedi.

Batık, Malatya Fuarı'nda günlük 10 bin bardak çay ikramında bulunduklarını ifade etti.

MALATYALILAR ORGANİK ÇAYI SEVDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 12:45:02
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 16:05:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?