30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Malatyapark, yılın AVM'si seçildi

MALATYAPARK, YILIN AVM'Sİ SEÇİLDİ

Alışveriş Merkezleri ve Perakendecileri Derneği (AMPD) tarafından Malatyapark AVM, yılın 'Yılın Alışveriş Merkezi' ödülüne layık görüldü.

Malatyalı İş adamları tarafından hayata geçiril ve 14 Kasım 2010 'da 1.yılını kutlayan Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Alışveriş Merkezleri ve Perakendecileri Derneği (AMPD) tarafından 2010-2011 Yılın AVM'si olarak ödüllendirildi.

İstanbul Çırağan Sarayında gerçekleştirilen AMPD Ödül töreninde konuşan Malatya Girişim Grubu Başkan Vekili Adnan Başdemir, "Malatya Park, Malatya'ya olan bağlılığı, kente getirmiş olduğu yenilikleri ve kazandırdıkları yanı sıra sosyal sorumlulukları da yerine getirdi. Yakın tarihte gerçekleştirilen 'Malatya Okuyor' kampanyasına 6 bin 250 adet kitap desteği verdik. Bu tür projelerin her zaman içerisinde olmaktan mutluluk duyacağız. Bölgenin en lüks otelinin temellini akacağız. Oteli çok yakında Malatyalılarla buluşturacağız" dedi.

Ödülü Adnan Başdemir ile birlikte alan Malatya Park AVM Genel Müdürü Eren Eriş'te 'Bu ödül, bizim Malatya'ya olan sorumluluklarımızı daha da arttırmıştır. Malatyalı hemşehrilerimize layık olabilmek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" ifadesini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2010 Pazartesi 15:38:01
Güncelleme :13 Aralık 2010 Pazartesi 15:54:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?