3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Malatyapsor'da oynamak istiyoruz

TFF 2. Lig'den TFF 3. Lig'e düşen Malatya Belediyespor'un forvet oyuncusu Ahmet Filiz, Malatyalı her futbolcunun Malatyaspor'da oynamak isteyeceğini söyledi.


Turuncu-yeşilli takımın futbolcusu Ahmet, "Takımımızın küme düşmesi hepimizi çok üzdü. Yani eğer bir takım küme düşüyorsa o takımda yapılan yanlışlar var demektir. Seçim döneminde yönetimde boşluk oluştu.

Sezon başı 33 futbolcuyla çalışıyorduk. Belediyespor Avrupa kupası'nda oynamıyor. Hedefimiz ligde kalmaktı ama öyle bir ortam olmadı. 33 futbolcuyla idman yaptık. Ne kadar isteseniz de verimli bir çalışma yapamıyorsunuz. Bu yıl da hocalar değişti ve yönetimde de boşluk oluştu sonuçta takım küme düştü"
dedi.


Kendi adına zor bir sezon geçirdiğini ifade eden tecrübeli futbolcu Ahmet Filiz, "Kesinlikle kayıp bir sezon geçirdim. İkinci ligde fazla şans bulamadım. Bu benim performansımı geriye götürdü. Oynama şansı bulduğum dönemde de takım da herkes pes etme noktasına gelmişti. Psikolojik olarak takım iyi değildi. Yeterince şans bulamayınca bende kendimi tam olarak veremedim. Kesinlikle kendi memleketinde futbol oynamak çok zor diye düşünüyorum. Herkes sizlerden bir şey bekliyor ve eleştiriliyorsunuz.

Bir hata yapıldığı zaman hemen tepki görüyorsunuz. Dışardan gelen futbolculara bir şey denilmiyor ama Malatyalı futbolculara sahip çıkılmıyor. İnsanların sahada oynayan futbolcunun duygusu olduğunu düşünmesi lazım diye düşünüyorum" diye konuştu.


Filiz, Malatyaspor'da her Malatyalı futbolcunun forma giymek isteyeceğini kaydederek, "Malatya'da futbol oynamak gerçekten zor ama Malatyalı olup ta Malatyaspor da oynamak istemeyen futbolcu yoktur. Özellikle olursa Malatyaspor olsun isterim. Malatyalı her futbolcu Malatyaspor'da forma giymek ister" ifadesine yer verdi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 11:19:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?