7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

Malatyaspor, Giresunspor'a bileniyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor, bu hafta oynayacağı Giresunspor karşılaşmasına iddialı hazırlanıyor.


Hafta sonu kendi sahasında Giresunspor'u konuk edecek olan Malatyaspor, bu maçın hazırlıklarını Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Metin Yıldız yönetiminde sürdürdü. Sarı-kırmızılı futbolcular, antrenmanda düz koşu ve top çalışması yaptı. Mehmet Budak kasığındaki ağrılar nedeniyle antrenmana katılmazken, sakat olan Ulaç takımla birlikte çalıştı. Teknik direktör Metin Yıldız, hata yapan futbolcuları sık sık uyardı.


Malatyaspor İdari Menajeri Adil Kınık, geçtiğimiz hafta oynadıkları maçta Kartalspor'a İstanbul'da şanssız şekilde 1-0 mağlup olarak namağlup unvanını kaybetmelerini ve liderlik koltuğundan olmalarını değerlendirdi. "Lig bir maratondur" diyen Kınık, "Galibiyet ve mağlubiyetler olacak. Kartalspor karşısında aldığımız şanssız mağlubiyet çok büyütülmemeli. Bu her şeyin sonu değil. Giresunspor karşısında, geçen hafta kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz" dedi.


Sarı-kırmızılı takıma gönül vermiş taraftarları İnönü Stadı'na davet ederek, takımlarını 90 dakika boyunca desteklemelerini isteyen Adil Kınık, "Eskişehirspor maçındaki gibi taraftarlarımız stadı doldurursa, hem güzel maç seyrederler hem de takımlarının galip gelmesine etken olurlar" şeklinde konuştu.


Öte yandan, Vali Halil İbrahim Daşöz'ün başkanlığında yapılan ve istifa eden Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ ve milletvekillerinin de katıldığı Malatyaspor'la ilgili toplantıya il dışında olması nedeniyle katılamayan Belediye Başkanı Cemal Akın, bugün Vali Daşöz'le görüştü. Vali Daşöz'ün makamında gerçekleşen görüşmede, 29 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan Malatyaspor'un olağanüstü kongresinin ele alındığı öğrenildi. Kongre için bugüne kadar başkan adayı çıkmazken, istifa eden Kulüp Başkanı Haşim Karadağ'ın takım Süper Lig'e çıkana kadar alacaklarını talep etmeyeceğini açıklaması nedeniyle cumartesi gününe kadar aday çıkabileceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2007 Çarşamba 16:39:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?